We repeteren weer!

De Corona tijd hakt er erg in. Sinds maart zijn we niet meer bij elkaar gekomen. Op 28 september weer voor het eerst. Nu niet in onze vertrouwde huiskamer setting, maar in het Kruispunt in Voorschoten. Een voormalige kerk, dus ruimte genoeg.

Helaas zijn we de komende tijd niet voltallig. Onze pianist en onze dwarsfluitist zullen er voorlopig niet bij zijn. Hun thuissituatie laat dat niet toe.

Het was heerlijk (bijna) iedereen weer gezond en wel terug te zien na zo lange tijd. Het spelen was wel even wennen. Niet alleen de grote, lege ruimte, maar ook zonder de piano, onze basis, en de fluit die zo knap om de andere instrumenten heen dartelt.

Tijdens de repetitie hadden we enthousiast publiek. Een aantal aanwezigen in het gebouw wilde graag komen luisteren. De volgende keer gaan we hun verzoeknummers spelen. Aan het eind werden we ook nog aangenaam verrast door een kop koffie/thee. Onze dank hiervoor!

Op de pagina foto’s (klik op het woord foto’s) vind je een impressie terug van onze nieuwe opstelling. De foto’s zijn gemaakt door Georgette van Beelen, waarvoor onze dank.